Franta incepe sa-si revina incet-incet dupa episodul negru de la Mondialul din Africa de Sud. Cu un antrenor nou, "Les Bleus" au bifat a doua victorie consecutiva in Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012, invingand cu 2-0 echipa Romaniei. Secretul victoriei? "Am avut rabdare", explica Adil Rami.

Laurent Blanc, selectioner FrantaFoto: Reuters

Laurent Blanc, selectioner Franta: "Echipa a crezut in victorie in fiecare minut, jucatorii nu s-au descurajat. Aceasta stare de spirit imi place. Imi felicit toti jucatorii. Am intalnit o echipa riguroasa care nu isi asuma riscuri. Ne-am creat ocazii destulei pana la pauza, insa le-am cerut jucatorilor sa aiba rabdare. Diferenta a fost facuta de prospetimea fizica a echipei".

Loic Remy: "Acesta este primul meu gol pentru nationala si sunt foarte fericit. Golul a venit intr-un moment al meciului in care romanii stateau bine in teren si era greu sa gasim brese. Acum am trecut pe primul loc si avem destule motive sa fim fericiti. Nu cred ca sunt salvatorul echipei".

Adil Rami: "Am stiut sa fim solizi, ne-am creat destule ocazii si am fost rabdatori. Am stiut sa dam dovada de maturitate, mai ales in cele 10-15 minute in care ei au fortat".