Cu o singura victorie in primele zece etape ale Ligii 1, Pandurii au hotarat sa faca o schimbare majora la echipa, oficialii anuntand sambata dimineata ca antrenorul Ionut Badea a fost demis din functie, alaturi de intregul staff tehnic. Noul antrenor al celor de la Pandurii va fi, incepand de luni, Petre Grigoras.

Ionut Badea, antrenor FC BrasovFoto: AGERPRES

"In calitate de reprezentant al principalului finantator al Clubului Pandurii Lignitul Targu Jiu, am luat decizia de a schimba din functiile detinute la echipa de fotbal, intregul staff tehnic al antrenorului Ionut Badea, pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa in acest sezon. Impreuna cu antrenorii Ionut Badea, Dragos Radu, Vasile Stan si Luigi Maione va fi schimbat si presedintele executiv Eugen Parvulescu, pentru ca avea sarcina de a lua masuri in cazul in care echipa nu are rezultate si nu a facut acest lucru", a declarat Daniel Burlan, directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, principal finantator al Pandurilor, pentru site-ul oficial al echipei.

Update: Petre Grigoras: "M-am inteles de principiu cu Marin Condescu, avem un acord verbal. Luni dimineata am stabilit sa fiu la Targu Jiu, cand vom semna si actele. Domnul Condescu doreste o intelegere pe trei ani, adica un acord pana in vara, cu optiune de prelungire pe inca doi ani. Vin intr-un moment dificil, in care echipa a reusit o singura victorie, are doar sase puncte. Am incredere insa ca lotul este unul valoros si nu reflecta rezultatele si pozitia in clasament. Vom incerca sa iesim din aceasta situatie. Nu vin cu fel si fel de promisiuni, cu fel si fel de lozinci comuniste, ca vom face, vom drege, pentru ca este greu si nu ar fi indicat sa promitem anumite lucruri. Insa sunt obisnuit sa vin la echipe care se afla in situatii dificile si sper sa reusesc si la Targu Jiu". (Mediafax)

Pandurii Tg. Jiu, care au ramas in Liga 1 in acest sezon dupa ce International Curtea de Arges s-a retras din campionat, ocupa ultimul loc in clasament, cu doar sase puncte adunate in zece etape. Singura victorie a echipei din Tg. Jiu a fost inregistrata in fata Universitatii Craiova, la primul meci al lui Victor Piturca pe banca tehnica a craiovenilor.