Dupa ce a invins cu 2-1 pe FC Basel, CFR Cluj spera sa reediteze evolutia buna de pe Olimpico din urma cu doua sezoane (victorie cu 2-1). "Putem lupta pentru locul doi daca obtinem un rezultat bun la Roma", a declarat Juan Culio la plecarea catre Italia.

Juan Culio Foto: cfr1907.ro

"Trebuie sa scoatem un rezultat bun, conteaza mai putin daca va lovi «Draculio» (n.r. - porecla primita de Culio in presa internationala). Acum doi ani a fost un meci foarte frumos pentru mine si pentru echipa. Roma este un club mare, a castigat meciul cu o mare rivala, Inter, si are un moral bun. Daca reusim un rezultat bun, putem lupta pentru locul doi in grupa, mai ales ca si echipa noastra joaca mai bine acum", a declarat Juan Culio, mijlocasul celor de la CFR Cluj (Mediafax).

"Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant dupa victoria cu Inter si sa ne concentram la urmatorul joc, cel din Champions League. CFR Cluj e o echipa puternica, a castigat multe trofee in ultimii ani, impunandu-se in fata echipelor din Bucuresti. Nu ne va fi deloc usor, cum se poate crede" - Bogdan Lobont, citat de presa din Peninsula.

Partida dintre AS Roma si CFR Cluj, contand pentru Grupa E a Champions League va avea loc, marti, de la ora 21.45, pe Stadio Olimpico din Roma.