Universitatea Craiova i-a transferat pe Dorel Stoica si Razvan Stanca de la Steaua, informatia fiind confirmata de Silvian Cristescu, presedintele oltenilor. "De maine (nr. miercuri), Stoica si Stanca se vor prezenta la antrenamentele primei echipe", a precizat oficialul alb-albastrilor.

Victor PiturcaFoto: AGERPRES

"Ne-am inteles pentru cei doi jucatori sa vina la Craiova. Urmeaza sa semnam contractele si sunt putine sanse ca ei sa fie la antrenament in aceasta seara (nr. marti)" - Silvian Cristescu (gsptv).

"M-am inteles cu Craiova, nu avea rost sa mai stau. Ma duc la antrenamentul Stelei sa-mi rezolv problemele si de maine (nr. miercuri) ma prezint in Banie" - Razvan Stanca (prosport).

Dorel Stoica si Razvan Stanca au fost adusi in Ghencea de Victor Piturca, iar dupa plecarea fostului selectioner de la Steaua au inceput sa evolueze din ce in ce mai putin. Doriti de Piturca pe Ion Oblemenco, cei doi fotbalisti au fost cedati de formatia bucuresteana dupa ce nu mai intrau in planurile tactice ale lui Ilie Dumitrescu.