Portarul Danut Coman s-a reintors la Rapid, dupa ce a activat timp de doua sezoane la FC Brasov. Noul contract al argeseanului de 31 de ani este valabil pentru o perioada de trei ani. Coman se va alatura noilor sai colegi din Giulesti incepand cu antrenamentul de joi.

Coman a semnat cu RapidFoto: Rompres

"Plecat in urma cu aproape doi ani la FC Brasov, Danut Coman a semnat un nou contract cu Rapid, valabil pentru trei ani, si de maine se va prezenta la antrenamentele "alb-visiniilor", anunta site-ul oficial al clubului giulestean.

"Precedenta descindere in Giulesti a goal-keeperului originar din Pitesti a avut loc la inceputul anului 2005, de atunci (si pana in vara lui 2008) adunand 82 de meciuri in tricoul Rapidului. A cucerit doua Cupe ale Romaniei si un titlu de vicecampion in Giulesti, cunoscand si satisfactia traseului european din editia 2005-2006, cand Rapid a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA", se mai arata in comunicatul Rapidului.

"Important pentru mine e ca mi-am regasit linistea, ma voi antrena intr-un cadru organizat. M-am intalnit cu toata lumea, am avut o discutie si cu Sumi, care mi-a spus ca daca vin trebuie sa accept concurenta. Bornescu e totusi un portar bun. Indiferent de ce se va intampla, tot aici voi ramane, chiar daca voi fi trimis la echipa a doua. O sa incerc sa ajut echipa si in vestiar, si pe teren daca va fi nevoie, pentru a putea ciatiga titlul. E important pentru noi si pentru fani sa luam campionatul, nu am nici un titlu in palmares si voi face totul pentru asta. Sper sa nu se mai repete episodul de acum un an si jumatate, pentru ca mi-a fost greu. Am fost indepartat atunci, nici la antrenamente nu ma primeau la prima echipa". - Danut Coman (Gsptv)