Linistea instalata la Steaua odata cu venirea lui Victor Piturca la carma echipei a fost tulburata dupa doar trei etape din campionat, iar gruparea din Ghencea e nevoita sa "intoarca foaia" si sa continue drumul cu un nou tehnician: Ilie Dumitrescu. Fostul jucator ros-albastru debuteaza luni seara pe banca tehnica a Stelei impotriva fostului sau coleg de la gruparea din Ghencea, Ilie Stan, actualmente antrenorul Victoriei Branesti.

Ilie DumitrescuFoto: AGERPRES

Cu sapte puncte acumulate in trei meciuri, Steaua trebuie sa se "regaseasca" acum sub intructiunile unui nou antrenor. Ros-albastrii intalnesc luni, in ultima partida a etapei a patra, pe nou-promovata Victoria Branesti. Daca la meciul cu Universitatea Craiova din Ghencea fanii au venit in numar mare pentru a-si arata sprijinul fata de noul proiect al lui Piturca, la acest meci lucrurile stau cu totul altfel.

Suporterii stelisti au decis sa isi arate nemultumirea fata de situatia de la club si au pornit pentru meciul cu Victoria Branesti campania "Nimeni la meci": "Aceste actiuni provin tocmai din dorinta ca idolii copilariei multora dintre noi sa nu (re)devina bataia de joc a latifundiarului din Pipera, asa cum s-a intamplat in nenumarate randuri pana acum. Respectand in continuare toate persoanele care au construit renumele Stelei, nu dorim ca acestia, din dorinta de a ajuta echipa noastra si dintr-un sentiment de datorie fata de culorile ros-albastre, sa intre in mocirla creata de catre creditorul echipei", au anuntat suporterii Stelei.

Pentru a-si arata sprijinul fata de noul tehnician al Stelei, Gica Hagi a anuntat ca va fi prezent la meciul de luni seara, pasind din nou pe stadionul din Ghencea dupa aproape trei ani: "Voi fi la meci deoarece vreau sa-i arat lui Ilie Dumitrescu ca sunt alaturi de el. Trec peste orice pentru a-i tine pumnii stransi lui Ilie Dumitrescu." (Digisport)

Partida dintre Steaua si Victoria Branesti va putea fi urmarita in direct pe Antena 1 si in format Livetext pe Hotnews.ro, de la ora 20:30!

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu, Latovlevic, Geraldo, Abrudan, Emeghara,Tanase, D. Stoica, Radut, Nicolita, Kapetanos, Stancu

Victoria Branesti: Cernea, Nicola, Marincau, Bar, Maghici, Nicoara, Olariu, Chitita, Popa, Oprea, Simion

Arbitru: Sebastian Coltescu