Ionut Rada a parasit Steaua si va juca in campionatul Emiratelor Arabe Unite, pentru echipa Al Nasr Dubai. Fundasul stelist a semnat cu noua sa formatie un contract valabil pe un an si jumatate. "Sunt foarte fericit pentru perfectarea acestui transfer si sper sa fie de bun augur pentru mine si pentru viitorul meu", a declarat Rada.

"Clubul nostru ii multumeste lui Ionut pentru contributia adusa in cei doi ani si jumatate de contract si ii ureaza mult succes in noua aventura din cariera", transmite site-ul oficial al ros-albastrilor.

Al Nasr are in palmares trei titluri ale Emiratelor Arabe Unite, ultimul cucerit in 1986, trei Cupe ale Emirului EAU, plus alte trei Cupe ale Uniunii EAU.

"Sunt foarte fericit pentru perfectarea acestui transfer si sper sa fie de bun augur pentru mine si pentru viitorul meu. Le doresc mult succes colegilor mei in returul acestui sezon, sper din tot sufletul sa castige titlul de campioni si sa-mi pastreze si mie o medalie in vara. De asemenea, le multumesc din suflet suporterilor Stelei pentru afectiunea pe care mi-au aratat-o in perioada in care am activat aici si m-as bucura daca s-ar intoarce alaturi de echipa si ar face din nou atmosfera de vis din Ghencea", a declarat Ionut Rada.

"Ionut Rada este un fundas central sosit la Steaua in vara anului 2007 de la rivala Rapid. A debutat in Liga 1 in 2000, pentru Universitatea Craiova si a devenit un obisnuit al primei scene a fotbalului romanesc. Are in palmares doua Cupe ale Romaniei cu Rapid si un sfert de finala al Cupei UEFA, in sezonul 2005/2006, pierdut in fata Stelei. A participat cu Steaua in editia 2007/2008 a UEFA Champions League si in editia 2009-2010 a UEFA Europa League. A mai jucat pentru Universitatea Craiova, AS Rocar Bucuresti, AFC Rapid Bucuresti si FC National Bucuresti. Dupa ce a fost imprumutat la CS Otopeni in returul sezonului 2008-2009, a revenit in Ghencea in vara acestui an, evoluand ca titular in majoritatea partidelor", informeaza steauafc.com.