BBC online publica extrase dintr-un interviu cu antrenorul Dan Petrescu, in care tehnicianul roman a raspuns unei intrebari legate de o eventuala propunere de a prelua Scotia: "As fi interesat de Scotia, deoarece sa antrenezi orice echipa nationala este o mare onoare". Petrescu precizeaza: "Important este sa ma sune, ca nu sunt genul sa ma auto-propun".

Dan Petrescu a impresionat in Champions League prin rezultatele echipei Unirea Urziceni: cotata initial fara sanse, Unirea este la un singur punct de calificarea in fazele eliminatorii ale competitiei.

Scotienii au un motiv special sa il respecte: Unirea a realizat o victorie memorabila pe Ibrox Park, "desfiintand" pe Rangers cu 4-1.

Scotia cauta un antrenor pentru preliminariile EURO 2012, motiv pentru reporterii BBC sa il chestioneze pe Super-Dan Petrescu asupra unei eventuale propuneri. "Daca sunt hotarati, sunt gata sa discut. Sa antrenezi Scotia este o provocare pentru mine".

Dan Petrescu a mai fost si pe lista federatiei poloneze: dupa eliminarea din preliminariile Mondialului, polonezii s-au gandit la roman (pe care il cunosteau din perioada in care a pregatit Wisla Cracovia), insa propunerea efectiva nu a mai venit.