Fenerbahce a anuntat pe site-ul oficial ca nu le va permite suporterilor romani sa intre pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul cu ocazia partidei cu Steaua din Europa League. Aceasta decizie a turcilor a fost luata la indemnul oficialilor ros-albastri.

Astfel, suporterii romani nu vor avea acces in sectorul de 2500 de locuri rezervat de gazde pentru Steaua, in plus fanilor romani fiindu-le interzisa achizitionarea de tichete de la arena.

"Presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala, a trimis o scrisoare la clubul nostru, in care a cerut sa nu li se vanda bilete suporterilor romani la meciul din 5 noiembrie, din motive de securitate. El a mentionat ca Steaua nu isi va asuma responsabilitatea pentru eventualele incidente provocate de suporterii romani", se precizeaza pe site-ul oficial al lui Fenerbahce.

Cum oficialii UEFA au fost de acord cu cererea clubului bucurestean, Fenerbahce a interzis accesul suporterilor romani in incinta stadionului propriu.

Partida dintre Fener si Steaua, contand pentru Europa League, va incepe la ora 22.00, pe stadionul Sukru Saracoglu. Disputa va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.