Criza de la Dinamo se adanceste. UEFA a anuntat ca o decizie in privinta incidentelor de pe Stefan cel Mare va fi luata in cursul zilei de marti, iar actionarul Vasile Turcu prevede o desfiintare a echipei de fotbal alb-rosie.

UEFA se va pronunta marti in cazul incidentului din meciul Dinamo- Slovan: "E prea devreme sa decidem azi. Martea viitoare se va reuni Comisia de Disciplina a UEFA pentru a analiza si a decide sanctiunea in cazul Dinamo. Sentinta depinde de amploarea incidentelor, adica minimum pierderea meciului cu 3-0 la masa verde si amenda, ori disputarea partidelor de acasa cu portile inchise sau pe alt stadion, si se poate ajunge pana la suspendarea echipei din cupele europene intre 1 si 3 ani", a declarat un oficial al UEFA. (dinamovisti.ro)

Vasile Turcu si-a aratat indignarea fata de situatia in care a ajuns clubul la care el investeste bani si a declarat ca exista pericolul desfiintarii clubului. "Exista pericolul ca Dinamo sa se desfiinteze. Eu nu as mai pune un ban, pentru ce? Sa joc in Dinamoviada? Exista pericolul desfiintarii, cat de drag ti-ar fi un club, cine credeti ca arunca banul pe fereastra? De aici incolo nu mai suport aceasta situatie, pentru ce sa mai dau bani acum sau sa fiu aproape de jucatori? Daca ne suspenda pentru un an sau doi, s-a terminat totul. Nici nu vreau sa ma gandesc la decizia care se va lua de catre UEFA, fereasca Dumnezeu! Daca ne suspenda, la ce sa mai joci, sa te afli in treaba?", a declarat Turcu.

"Suporterii lui Dinamo au facut cea mai mare nenorocire fotbalului romanesc, sunt niste nenorociti si profitori. Legea nu le face nimic", a adaugat oficialul dinamovist.

Presedintele CA Dinamo, Nicolae Badea neaga insa posibilitatea unei desfiintari a clubului: "Probabil ca dezamagirea rezultatului cu Slovan face ca fiecare sa incerce sa gaseasca o explicatie. Tratez cu indiferenta atacul lui Turcu, ce sa fac, sa dau explicatii la afirmatiile unora sau altora? Poate e dorinta unora ca Dinamo sa se desfiinteze, dar nu e niciun pericol ca echipa sa ajunga acolo". (newsin, citat de gsp.ro)