Ioan Ovidiu Sabau este constient de importanta partidei cu Sahtior, tehnicianul roman precizand ca Timisoara are nevoie de o si mai mare daruire pentru a putea elimina pe detinatoarea Cupei UEFA. "In aparenta, ar trebui sa fie mai usor decat la Donetk, avem publicul de partea noastra", a precizat antrenorul. Partida Timisoara - Sahtior se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Dan Paltinisanu.

"Scorul din tur ne obliga foarte mult, se doreste mult de la noi. Se doreste calificarea, avem aceasta posibilitate, cu toate ca foarte putina lume crede ca ne putem califica. La Donetk au fost momente in care am etalat un joc bine organizat si trebuie sa spunem ca putine echipe au marcat doua goluri pe stadionul lui Sahtior. In aparenta ar trebui sa fie mai usor acum, avand si publicul de partea noastra, dar stim ca nu va fi asa. Jucatorii trebuie sa dea dovada de mai multa daruire decat in partida tur pentru a putea sa ne calificam. O calificare in dauna lui Mircea Lucescu ar conta foarte mult pentru mine, ar fi o rasplatire a muncii mele. Mi-ar da o foarte mare incredere. In proportie de 99% echipa va fi aceeasi", a declarat Sabau intr-o conferinta de presa.

"Ne asteapta un meci foarte dificil, asteptarile sunt foarte mari. Degeaba am facut un rezultat bun in tur daca nu ne vom califica. Tot ce conteaza este doar calificarea. Sahtior este o echipa mare, nu le-a cazut bine rezultatul din tur" - Dan Alexa.

"Sper sa ne calificam, indiferent de jocul pe care-l vom face. Va fi un meci de scopul scuza mijloacele" - Alex Bourceanu.

In partida tur, Sahtior si FC Timisoara au remizat, scor 2-2, iar cel putin prin prisma rezultatului din tur banatenii pornesc ca favoriti la calificare.