Zinedine Zidane vrea tot ce e mai bun pentru fostul sau coleg din nationala Frantei, dar si pentru fosta sa echipa, Real Madrid. Zizou a declarat intr-un interviu recent ca jucatorul echipei germane Bayern Munchen este fotbalistul de care are nevoie acum clubul spaniol.

"E mai bine sa ai in echipa ta un jucator ca el. Si Ribery si-ar dori sa joace intr-o tara cum e Spania si trebuie sa facem tot posibilul pentru ca el sa poata veni la Madrid", a declarat fostul jucator al Realului, Zinedine Zidane pentru Canal + Sports, citat de publicatia spaniola As.

"Obiectivul este recuperarea imaginii clubului, iar el (Frank Ribery n.r.) ne va ajuta sa facem acest lucru", a adaugat fostul jucator francez.

Transferul lui Ribery la Madrid ar putea fi posibil, avand in vedere faptul ca Bayern l-a declarat deja transferabil. Situatia Realului in Primera Division nu este prea buna. Invinsi cu 2-6 de rivala Barcelona in etapa trecuta, galacticii se afla pe locul doi in clasament, cu patru etape inainte de final si la o distanta de 7 puncte fata de lider.