Partida de sambata seara dintre Romania si Serbia a angrenat peste 1.500 de politisti si aproape 300 de patrule auto, care vor desfasura activitati specifice pe linie de ordine publica, circulatie rutiera si transport feroviar de calatori. Politisti din 12 judete din Romania vor asigura ordinea publica si vor aplana eventualele incidente dintre suporteri.

Potrivit unui comunicat de presa remis, sambata, de catre Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) politistii vor mentine ordinea publica pe traseele de deplasare a suporterilor romani si sarbi pe caile de comunicatie rutiere si feroviare catre si dinspre Constanta.

Sunt angrenati 980 de politisti din Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi si Ialomita din cadrul dispozitivelor de politie rutiera si ordine publica. Pe caile ferate vor actiona 227 de politisti din cadrul Serviciilor Regionale de Politie Transporturi din Bucuresti, Craiova, Constanta si Timisoara. Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta va angrena 342 pentru a mentine ordinea publica inainte si dupa meciul Romania-Serbia.

Partida dintre Romania si Serbia se va desfasura la Constanta, cu incepere de la ora 20:45.