Pierre Boya, atacantul de culoare al Rapidului, s-a saturat de farmecul vietii si de Romania, fostul fotbalist al celor de la Partizan Belgrad plangandu-se de conditiile existente in acest moment la echipa giulesteana. "Mi-e sila de tot ceea mi se intampla aici", a precizat jucatorul.

"Mi-e sila de tot ceea mi se intampla aici. Ceea ce mi s-a intamplat la Craiova a pus capac. Acolo am baut toti in autocar, insa doar eu si Bozo (nr. Bozovic) am fost pedepsiti. Acest mare antrenor numit Peseiro tot vorbea de familie, insa era clar ca eu nu am facut si nu voi face parte vreodata din ea. Clubul m-a amendat, mi-a luat din banii de chirie, m-am saturat, numai probleme in tara asta", a precizat Boya pentru Cancan, fotbalistul fiind foarte aproape de o despartire de Rapid.

In varsta de 24 de ani, Pierre Boya a evoluat intre 2003 si 2007 la Partizan Belgrad, iar in 2007 a venit in Giulesti. Camerunezul a reusit opt goluri in tricoul alb-visiniu, fiind, in acest moment, curtat insistent de formatia germana Hannover.