Rednic tocmai i-a anuntat pe fanii enervati de lipsa transferurilor ca vor fi adusi 3 jucatori grei in urmatoarele 3 zile. Adica Rednic, antrenor care cunoaste foarte bine echipa de vreme ce a mai antrenat-o pe saturate in sezoanele trecute, a descoperit brusc faptul ca mai are nevoie de intariri. Acum, cu cateva zile inainte de inceperea campionatului.

Lacatus il va primi pe Toja de la FC Dallas si se anunta deja faptul ca respectivul va juca titular pe partea stanga a liniei de mijloc a formatiei din Ghencea. Adica Lacatus, antrenor care a antrenat echipa si sezonul trecut, a descoperit brusc faptul ca n-are om de banda stanga. Acum, cu cateva zile inainte de inceperea sezonului.

La Rapid, situatia este doar partial asemanatoare. Adica Peseiro are scuza oferita de preluarea echipei in aceasta vara. El a avut nevoie de timp sa se lamureasca in privinta anumitor jucatori, a schimbat sistemul de joc al echipei, a testat variante, parca nu e la fel de ciudat faptul ca giulestenii vorbesc de aducerea unor jucatori pe ultima suta de metri.

Problema este ca echipele romanesti au facut o traditie din acest comportament. Daca la formatiile mici este o chestiune de inteles pentru ca in felul acesta mai obtin poate o scadere de pret de cateva zeci de mii de euro, la formatiile cu pretentii lucrurile ar trebui sa stea cu totul altfel.

Ce viziune de antrenor ai tu daca iti dai seama cu trei zile inainte de inceperea sezonului ca-ti lipsesc oameni. Cum ii integrezi pe cei luati in ultimul moment? Cat timp le ia si vechilor jucatori sa se acomodeze cu noii veniti?

Raspunsul l-ar putea da CFR, care si-a rezolvat problemele de lot mult mai devreme decat oricare dintre contracandidatele sale.

Ardelenii si-au pastrat tot ce au avut bun sezonul trecut, au transferat ce au avut de transferat inca inainte de inceperea pregatirilor si acum isi permit sa anticipeze faptul ca vor avea un start ca din tun.

La Bucuresti insa, anticiparile sunt inecate de dileme. Cum va juca Toja? Chiar merita sa-i ia fata lui Nicolita? Cum va juca Arthuro ca pana acum nu prea l-a vazut nimeni decat pe DVD? Cum va juca oare Kapetanos dupa o pauza de un an? Ce se va intampla in atacul Rapidului daca Boya se accidenteaza sau este suspendat? A fost bine c-a plecat Iordache si a ramas Bostina? Vine oare Marius Niculae? Pleaca Moti? Pleaca Lobont? Unde vor juca surprizele anuntate de Rednic?