Stelistul Mirel Radoi a precizat ca jucatorii rapidisti nu au fost barbati in deplasarea de la Cluj, impotriva CFR-ului, capitanul din Ghencea fiind de parere ca giulestenii s-au dat la o parte.

"Nu stiu daca se poate numi blat meciul CFR - Rapid, insa e clar ca rapidistii nu au fost barbati, apropo de meciul nostru direct dupa care au zis ca noi n-am fost barbati. Nu cred in existenta unei aliante impotriva Stelei pentru ca noi daca castigam tot sau facem un egal si patru victorii vom fi campioni", a precizat Radoi.

In alta ordine de idei, idolul tribunelor din Ghencea a spus ca Unirea Urziceni va castiga Cupa Romaniei si ca isi doreste sa fie titular la EURO in nationala pregatita de Victor Piturca.

Mirel Radoi ar parasi echipa din Buleverdul Ghencea pentru a juca la FC Barcelona sau AC Milan, formatiile preferate ale capitanului ros-albastrilor.

"Fiecare jucator isi doreste sa joace in strainatate dar, daca va fi sa raman la Steaua, o voi face din inima. Unde mi-as dori sa joc? Barcelona si Milan", a conchis Radoi.