Rapid are incepand de astazi un nou nou vicepresedinte! Este vorba de Alexandru Bunea, numit in aceasta pozitie de Fathi Taher. Bunea se va ocupa de problemele economice ale clubului, Grigore Sichitiu, actualul vicepresedinte, urmand a se ocupa doar de chestiunile de natura sportiva.

Alexandru Bunea a fost secretar de stat si a fost inculpat in dosarul "Flota". Lui i s-au imputat fapte comise in calitate de membru al Consiliului Imputernicitilor Statului de la CNM Petromin SA.

Bunea este prieten foarte bun cu Viorel Hrebenciuc si cu Gigi Becali, patronul Stelei! Bunea, Taher si Hrebenciuc au infiintat impreuna o firma in anul 1995, sub numele de Asigurarea Populara Romana. Mai mult, Bunea este administrator la firma European Imobiliar Developers, impreuna cu Lucian Becali, unul dintre nepotii lui Gigi Becali! Firma se ocupa cu proiecte imobiliare, unul dintre acestea fiind un cartier superluxos la marginea Bucurestiului, numit "Baneasa Town".

Alexandru Bunea a fost, de asemenea, unul dintre expertii contabili numiti de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si reconfirmati de Parchetul General in dosarul devalizarii Bancii Romane de Scont, detinuta pana la prabusire de SOV prin compania Gelsor si condusa de locotenentul lui SOV, Dorulet Nicolaescu