Benfica Lisabona continua sa se intereseze de fotbalistul Stelei, Nicolae Dica. Potrivit cotidianului portughez Record, atacantul, cotat de finantatorul Gigi Becali la 5 milioane de euro, urmeaza sa semneze contractul cu Benfica in primele zile ale anului viitor.

"Dica a ramas in vizorul echipei Benfica. Stralucitoarea stea de la Steaua, internationalul roman este una dintre variantele luate în calcul de Benfica, pentru campania de achiziţii din ianuarie. Dica este un mijlocas ofensiv experimentat, o pozitie pe care antrenorul Jose Antonio Camacho intentioneaza s-o intareasca la echipa".

In urma cu o luna, "decarul" ros-albastrilor a confirmat pentru acelasi cotidian portughez, Record, ca se va desparti de Steaua: "In decembrie voi parasi fotbalul romanesc si pe Steaua. Benfica este o posibilitate dar nu se stie nimic concret. Mai am nevoie de timp pentru a ma gandi al viitorul meu !"

Conform presei internationale, pentru Dica si-au manifestat interesul, in ultimul timp, si alte echipe printre care Aston Villa, Fiorentina, RC Lens si Dinamo Moscova.

UPDATE: Articolul din Record poate fi vizualizat aici. Este articolul aparut pe 28 decembrie 2007.