George Becali, finantatorul echipei FC Steaua Bucuresti, a declarat, luni, la DigiSport, ca a ajuns la o intelegere verbala cu fotbalistul Adnan Aganovic, fostul mijlocas al lui Viitorul, anunta Mediafax.

"L-am luat pe Aganovic, joaca foarte bine mijlocas central, poate evolua langa Pintilii. Poate juca si in stanga. Am vorbit cu alti jucatori de la Viitorul si au spus ca joaca mijlocas central cel mai bine", a precizat Becali la Digisport.

La momentul plecarii de la Viitorul, Aganovic era al doilea marcator al echipei, in Liga 1, cu 7 reusite, dupa Florin Cernat si Florin Tanase (8). Acesta si-a trecut in cont si 3 pase decisive, in cele 28 de meciuri disputate in toate competitiile. La AEL Limassol, Adnan (28 de ani) a inscris 4 goluri in 15 meciuri.

Finantatorul echipei bucurestene a vorbit si despre alte tinte de transfer: "Sunt 3 jucatori pe care eu ii vreau: Andrei Ivan, Florin Tanase si Razvan Marin. Eu zic ca vom oferi o suma destul de mare pentru Marin. Gica Hagi nu e omul cu care sa negociezi, voi prezenta o suma valabila pentru valoarea acestui jucator. Craiova nu joaca in cupele europene si va avea presiune din partea tatalui lui Ivan si din partea jucatorului. Eu cred ca o sa-i dea drumul.

Negocierile cu Nathan Junior sunt avansate. Ii lasam sa se mai gandeasca. Nu ne-am inteles la 100.000. Am dat 200.000 de euro la semnatura si voia si impresarul 100.000 de euro. Am zis ca eu nu dau la agent suma asta, sa se mai gandeasca. Achim este un alt jucator care ne intereseaza".