Cristiano Ronaldo isi vinde cele doua case pe care le detine in Madrid, sustin jurnalistii de la OK Diario. Gazetarii comenteaza acest lucru ca o dovada clara ca atacantul lusitan ar pleca de la Real Madrid in vara acestui an.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sosit la Real Madrid in 2009, de la Manchester United, Ronaldo a reprezentat la acea perioada cel mai scump transfer din fotbal, galacticii platind 94 de milioane de dolari catre formatia de pe "Old Trafford" pentru atacant.

Desi a marcat in acest sezon 41 de goluri pentru "albi", Ronaldo a fost fluierat in multe momente pe "Santiago Bernabeu", suporterii acuzand jocul mai putin reusit al formatiei preferate. Realul a parasit Cupa Spaniei dupa ce a folosit un jucator suspendat, in timp ce in Primera Division se afla la zece puncte in spatele liderului FC Barcelona.

Cele doua proprietati ale lui Cristiano se afla in Madrid, in cartierul de lux "Finca". Prima este estimata la cinci milioane de euro si are urmatoarele dotari: 7 dormitoare, 9 bai, 8 toalete, bazine interioare si exterioare, sali de cinema si fitness.

A doua casa este evaluata la 2,5 milioane de euro si a fost cumparata de Ronaldo pentru mama sa. Conform OK Diario, trei agentii imobiliare se lupta pentru obtinerea exclusivitatii la vanzarea caselor lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano a marcat 253 de goluri pentru Real Madrid in 230 de partide in care a imbracat tricoul galacticilor. In perioada petrecuta pe "Santiago Bernabeu", Ronaldo a castigat, printre altele, de doua ori Balonul de Aur (2013, 2014) si Champions League in 2014.