UPDATE 15:40/ Meciul amical dintre Belgia si Portugalia nu va mai avea loc la Bruxelles, asa cum era stabilit, partida urmand sa aiba loc la Leiria (29 martie), informeaza Reuters. Initial, organizatorii au anuntat ca meciul va fi anulat din cauza atacurilor teroriste care au avut loc luni in capitala Belgiei.

Meciul Belgia - Portugalia, anulatFoto: belgianfootball.be

Cum a aratat stirea initiala

Meciul amical dintre Belgia si Portugalia a fost anulat, anuntul venind la doar o zi dupa atentatele teroriste de la Bruxelles. Disputa ar fi trebuit sa aiba loc pe 29 martie, pe stadionul "Roi Baudouin".

"Meciul amical Belgia - Portugalia, prevazut sa se desfasoare la 29 martie, pe stadionul Roi Baudouin din Bruxelles, a fost anulat din motive de securitate", se precizeaza intr-un comunicat al federatiei belgiene.

De mentionat este faptul ca prima reprezentiva a Belgiei nu a disputat nici precedenta partida, cea cu Spania, de pe 17 noiembrie 2015, de la Bruxelles, care a fost anulata din cauza atentatelor teroriste de la Paris.

Atentatele de la Bruxelles: Doi frati ar fi autorii dublului atac sinucigas de pe aeroport. Al treilea terorist este dat in urmarire / Ministrii UE se reunesc de urgenta / Masuri de securitate sporite in aeroporturi