​Sahtior a ramas fara punct acumulat in faza grupelor din Champions League, echipa pregatita de Mircea Lucescu fiind invinsa cu 3-0 de PSG. "Victoria francezilor este meritata. Real Madrid si PSG sunt construite sa castige Liga Campionilor", a precizat Lucescu.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Cred ca nu am meritat acest rezultat. Pentru mine e important ca am lasat o impresie buna, pentru ca toata lumea stia ca diferenta este mare fata de cele doua echipe, Real Madrid si PSG, doua echipe construite sa câstige Liga Campionilor, care au jucatori cu mare experienta. Noi am evoluat cu jucatori tineri si asta insemana o mare diferenta. Primul gol ne-a surprins, pentru ca intrasem bine in meci.

La 2-0 am avut bune ocazii de a reveni în joc, prin Gladki si Kucer. La 2-1 ar fi fost poate altceva. La pauza am schimbat si le-a spus jucatorilor sa-si asume riscuri, am dominat, am pus presiune pe adversar si nu i-am dat posibilitatea sa iasa la joc. Am jucat bine, am avut posibilitatea de a marca, dar nu am facut-o, pentru ca jucatorii nostri s-au precipitat.

Victoria echipei PSG este meritata. Au stiut sa interpreteze in favoarea lor ocaziile avute, au avut trei suturi pe poarta si au marcat trei goluri. Noi trebuie sa jucam pentru locul 3, nu putem sa concuram cu Real Madrid si PSG, chiar si cand jucam bine" - Mircea Lucescu, intr-o conferinta de presa.

Grupa A

Sahtior Donetk - Paris Saint-Germain 0-3

(Aurier '7, David Luiz '23, Ibrahimovici '90)

Malmo FF - Real Madrid 0-2

(Ronaldo '19, '90)

Clasament:

1 Real Madrid 6 puncte (6-0)

2 PSG 6 (5-0)

3 Malmo 0 (0-4)

4 Sahtior 0 (0-7)

Vezi aici rezumatul partidei Sahtior - PSG.