Real Madrid a pierdut cu 4-1 pe terenul Borussiei Dormund, iar calificarea in finala Champions League pare greu de obtinut. Cu toate acestea, Jose Mourinho indeamna la optimism. "Suntem la Real, iar acest lucru obliga. Daca ne vom califica, va fi meritul tuturor. Daca vom fi eliminati, va fi doar vina mea", a precizat tehnicianul lusitan.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Vom incepe meciul retur cu Borussia de la 1-4. Este greu, ne aflam la un nivel inalt, vom vedea ce va fi. Am evoluat la Dortmund de parca acel meci ar fi fost unul amical. Daca ne vom califica, va fi meritul tuturor. Daca vom fi eliminati, va fi doar vina mea.

Sunt calm inainte de acest meci. Stiu ca infrangerea este numai a antrenorului. Am fost atat de inocenti la Dortmund, incat Lewandoski ne-a marcat patru goluri, iar noi nu l-am faultat nici macar o singura data. Viitorul meu la Real Madrid nu depinde de acest meci.", a declarat Jose Mourino, citat de presa iberica.

Meciul retur dintre Real Madrid si Borussia Dortmund se va disputa marti, 30 aprilie, de la ora 21:45. In tur, a fost 4-1 pentru fosta campioana a Germaniei.