Steaua a reusit primul transfer important din perioada de iarna, ros-albastrii aducandu-l pe Paul Parvulescu, de la Gaz Metan Medias. Mutarea este una surprinzatoare, tinand cont de faptul ca fotbalistul era dat ca si transferat la Dinamo. Parvulescu a semnat o intelegere valabila pentru urmatorii cinci ani cu echipa bucuresteana, conform gsp.

Paul ParvulescuFoto: steauafc.com

"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa" a declarat mijlocasul pentru site-ul oficial al Stelei.

Conform patronului stelist, Parvulescu a fost adus in schimbul sumei de 700.000 de euro plus TVA.

Parvulescu a fost dorit cu insistenta de Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu confirmand acest lucru: "Trebuie sa-l aducem, este un dinamovist adevarat de care avem nevoie".

In varsta de 23 de ani, Parvulescu s-a facut remarcat la Medias, sub comanda lui Cristi Pustai. Conform transfermarkt.de, Parvulescu are o cota de piata de 900.000 de euro.