Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, va fi audiat luni la DNA, cand va primi si materialul cu invinuirile care i se aduc in cazul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, dosar in care mai sunt implicati Dumitru Dragomir (seful Ligii profesioniste de fotbal) si 10 membri ai comitetului executiv FRF. Initial, Mircea Sandu trebuia sa ajunga vineri la sediul DNA, insa din motive obiective vizita sa a fost amanata pentru ziua de luni.

Mircea SanduFoto: HotNews / DP

Adrian Mititelu, patronul echipei Universitatea Craiova, a reclamat mai multe persoane din conducerea fotbalului ca i-au dezafiliat abuziv echipa; considerand ca exista suficiente motive pentru ca solicitarea lui Mititelu sa se sustina, DNA a deschis acest dosar, punand sub urmarire mai multe persoane din conducerea fotbalului romanesc. Joi, Dumitru Dragomir a luat cunostinta de invinuiri, alaturi de ceilalti oameni reclamati de Mititelu.

Vineri, gsp.ro a publicat un interviu realizat de Catalin Tolontan cu Mircea Sandu, prin care presedintele FRF isi declara nevinovatia, explicand unul dintre punctele atacate de Mititelu.