Ideea de a alege jucatorii lui Piturca pentru meciul cu squadra azzura a atras mai multe comentarii din partea cititorilor. Numele jucatorului stelist Nicolae Dica s-a regasit in cele mai multe formule de joc propuse, ceea ce poate constitui un semn ca suporterii nationalei isi doresc (totusi) un joc ceva mai ofensiv decat cel etalat contra Frantei.

Din propunerile cititorilor:

In pozitia varfului avansat apare din ce in ce mai des numele lui Marius Niculae; Marica este indisponibil pentru acest joc, iar prestatia titularului din meciul cu Franta (Daniel Niculae) nu a strans prea multe "adeziuni".

"Ce bine era daca mai aveam un atacant si pe Trica in locul celor 20 de fundasi din lot..."

Un cititor a propus o echipa formata din jucatorii romani ai... Stelei, printre care se afla si Pepe Moreno, cu mentiunea " a se naturaliza!"

Un alt cititor propune o echipa fara Mutu, Chivu, Codrea si radu Stefan, pe motiv ca isi primesc banii din Italia (acolo unde evolueaza la cluburi). "Poate pierdem cu 3-0 cu ceilalti, dar pierdem cinstit".

O formula "ideala" primita de asemenea de la cititori: Lobont - Chivu, Chivu, Chivu, Chivu - Mutu, Mutu, Chivu, Mutu - Mutu si, bineinteles, Mutu. Nu avem decat doi!!!