Finalul controversat al meciului cu Andrade l-a ambitionat pe Lucian Bute, care isi doreste o revansa cu mexicanul. Toata presa din Canada a apreciat modul in care Bute a luptat in meciul cu Andrade, insa specialistii considera ca finalul ultimei runde, in care Andrade l-a pus la podea pe roman, ar trebui sa ii dea de gandit lui Bute si sa ii acorde o revansa adversarului sau.

Lucian Bute si Stephan Larouche au vizitat redactia celor de la RDS.ca. "Vreau o revansa cu Andrade si sunt pregatit pentru acest lucru. Vreau sa rezolv aceasta situatie. Totusi, trebuie sa se inteleaga faptul ca nu este dupa mine, promoterii mei trebuie sa decida ce este mai bine pentru mine", a spus Bute.

Antrenorul sau, Stephane Larouche, a admis pentru prima oara posibilitatea unui nou meci intre Bute si Andrade. "Am vazut ca toata lumea doreste o revansa, amatorii boxului vor o revansa. Sunt voci care afirma ca Librado trebuia sa castige lupta. Nu este imposibil ca Librado sa isi recastige dreptul de a lupta pentru centura. Un meci intre Bute si Andrade ar fi posibil doar pentru octombrie 2009, pentru ca avem pentru Bute alte planuri si vrem sa aiba un meci pana atunci", a declarat Larouche.