​Sportiva Monica Ungureanu a cucerit, sambata, medalia de argint la categoria 42 de kilograme, in timp ce Andreea Chitu la 52, iar Corina Caprioriu la 57 de kilograme au castigat medalia de bronz, la Openul de judo de la Oberwart (Austria), informeaza Mediafax.

Corina CaprioriuFoto: AGERPRES

Monica Ungureanu a câstigat grupa A, la categoria 48 de kilograme, iar în semifinale a trecut de turcoaica Dilara Lokmanhekim, însa în finala a fost învinsa de Ebru Sahin, tot din Turcia, cucerind astfel medalia de argint.

La 52 de kilograme, Andreea Chitu a avut un parcurs similar în prima parte, câstigând grupa A, dar a pierdut prima lupta din semifinale, cu chinezoaica Yingnan Ma, dupa care a învins-o în disputa pentru medalia de bronz pe finlandeza Jaana Sundberg. La aceeasi categorie, Roxana Ioanca a fost eliminata în primul tur al grupei D.

La categoria 57 de kilograme, Corina Caprioriu a fost eliminata în finala grupei A, de sportiva Martina Lo Giudice (Italia), intrând în recalificari în care a învins-o pe nipona Tsukasa Yaoshida în prima lupta, si pe Yang Liu (China) în cea decisiva pentru medalia de bronz. La aceeasi categorie, Loredana Ohâi a fost eliminata în primul tur al grupeiB.