Jannik Sinner a ajuns la 19 victorii consecutive în circuitul masculin (16 în acest an) și s-a calificat în semifinalele turneului „ATP Masters 1000” de la Indian Wells.

Jannik SinnerFoto: Antonio Calanni / AP / Profimedia

>> FOTO Simona Halep, alături de români înainte de WTA Miami – Cine a vizitat-o în Florida

Jannik Sinner, în semifinale la Indian Wells 2024

Campion în 2024 la Australian Open și la Rotterdam, Sinner l-a învins în sferturi pe cehul Jiri Lehecka (32 ATP), scor 6-3, 6-3.

Elevul lui Darren Cahill a avut nevoie de o oră și 27 de minute pentru a obține victoria.

Pentru al treilea favorit al competiției din deșertul californian urmează un meci de foc cu învingătorul partidei dintre Carlos Alcaraz (cap de serie 2) și Alexander Zverev (6).

Sinner a devenit cel mai tânăr jucător din Era Open care începe un sezon cu 16 victorii consecutive (22 de ani și 211 de zile). Vechiul record îi aparținea lui Novak Djokovic (23 de ani și 299 de zile / sezonul 2011).

BNP Paribas Open este un turneu din categoria ATP 1000 ce se desfășoară în perioada 6-17 martie. Se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de $8,995,555. Campionul en-titre este Carlos Alcaraz.

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Opinie dură după cazul Simonei Halep: „Dopajul în sport continuă fără jenă. A făcut toate lucrurile care au dus la suspendare”

>> Jucător de origine română, suspendat 4 ani și jumătate - Precizările făcute de ITIA

>> Novak Djokovic și decizia drastică luată după eliminarea de la Indian Wells 2024

>> Indian Wells 2024: Prima semifinalistă, decisă după un duel ruso-ucrainean - Set câștigat cu 6-0

>> VIDEO Elevul lui Patrick Mouratoglou, calificare spectaculoasă în sferturile Indian Wells - A salvat o minge de meci

>> Ion Țiriac, nemulțumit de suma pe care Simona Halep a cerut-o în procesul cu firma care a produs suplimentul contaminat