Organizatorii de la Roland Garros 2023 au anunțat programul zilei de vineri, una în care va juca și Irina Begu, cap de serie 27 la Grand Slamul parizian.

Irina BeguFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Irina Begu și testul suprem de răbdare

>> Irina Begu și cheia succesului din victoria cu Sara Errani - Ce spune despre următoarea adversară

Astfel, meciul dintre Irina Begu și Karolina Muchova va fi ultimul al zilei de pe arena Simonne Mathieu și ar putea începe undeva în jurul orei 18:00 (ora României).

Înainte de meciul dintre Irina și Karolina vor avea loc partidele: Khachanov (11) vs Kokkinakis, Blinkova vs Svitolina și Musetti (17) vs Norrie (14).

Reamintim că în turul al doilea Begu a trecut de Sara Errani, scor 6-3, 6-0. Irina este ultima reprezentantă a României pe tabloul feminin de simplu de la Paris.

Turneul de la Roland Garros poate fi urmărit în direct pe canalele Eurosport.

De știut:

  • Irina Begu și Karolina Muchova s-au întâlnit de două ori până acum, sportiva noastră având câștig de cauză de fiecare dată: 1-6, 6-3, 6-4 la Roland Garros 2019 și 6-4, 7-5 la Madrid chiar anul acesta.

>> Roland Garros: Fostă campioană, eliminată de o jucătoare antrenată de un român

>> EXCLUSIV Patrick Mouratoglou despre cazul Simonei Halep: „Este șocant, niciun jucător nu a fost tratat atât de urât în ultimii 20 de ani” / Cum răspunde la întrebarea dacă va mai fi antrenorul ei