​Novak Djokovic a acuzat dureri în timpul Australian Open 2023, iar directorul competiției a afirmat că sârbul a evoluat la Melbourne cu o ruptură de 3 centimetri la mușchiul ischiogambier al piciorului stâng. Multe voci din lumea tenisului au pus la îndoială accidentarea lui Nole, iar ultima care a făcut acest lucru este Arina Rodionova (268 WTA la dublu).

Novak DjokovicFoto: Ng Han Guan / AP / Profimedia

Arina Rodionova, amenințată cu moartea după ce a pus la îndoială accidentarea lui Novak Djokovic

Rodionova, fostă ocupantă a locului 41 în ierarhia mondială de dublu (iulie 2015), a postat un mesaj ironic după ce a primit un diagnostic asemănător cu cel al sârbului.

„Am o ruptură de 3 cm la ischiogambieri și am făcut câteva cercetări. Ar trebui să fiu pregătită să joc mâine”, a scris Rodionova pe Instagram.

Unii dintre fanii lui Novak Djokovic au fost deranjați de postarea Arinei (născută în Rusia, dar reprezintă Australia din 2014) și aceasta a afirmat că a fost amenințată cu moartea.

„Nu sunt sigură de ce primesc toate amenințările cu moartea din partea fanilor lui Novak. Din anumite motive, oamenii cred că am glumit în legătură cu accidentarea. Rupturile de tendon nu sunt o glumă, oamenii ajung la spital cu așa ceva și nu pot să meargă zile întregi, băieți. Să vă fie rușine că ați transformat asta într-o glumă.

Unii pot câștiga Grand Slamuri, dar noi ceilalți trebuie să ne luăm câteva zile libere. De asemenea, bănuiesc că nu sunteți provaccinuri, dar sunt destul de sigură că cel împotriva rabiei va face minuni”, a fost răspunsul Arinei Rodionova.

>> Directorul Australian Open și adevărul cu privire la gravitatea accidentării lui Novak Djokovic

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1. Rafael Nadal / Novak Djokovic 22

3. Roger Federer 20

4. Pete Sampras 14

5. Bjorn Borg 11

6. Jimmy Connors / Ivan Lendl / Andre Agassi 8 etc.

S-ar putea să te mai intereseze și: