Novak Djokovic a câștigat Australian Open pentru a zecea oară, iar pe traseu a cedat un singur set, contra lui Enzo Couacaud. Francezul a adus în discuție accidentarea pe care Nole a susținut că a avut-o la Melbourne, acesta fiind de părere că este ceva cel puțin ciudat în acest episod care-l implică pe liderul ATP.

Novak DjokovicFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Relația dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic, descrisă de un fost mare jucător: „Nu îi văd luând cina împreună”

Enzo Couacaud nu crede în accidentarea pe care Novak Djokovic susține că a avut-o la Australian Open

Djokerul s-a încununat campion la Melbourne pentru a zecea oară, iar până la ridicarea trofeului pe Rod Laver Arena a pierdut un singur set.

Tocmai cel care a câștigat această manșă contra lui Nole vorbește despre accidentarea sârbului. Enzo Couacaud nu crede în povestea problemelor fizice ale lui Djokovic, iar drept exemple îi aduce pe Nadal și Mbappe.

„Accidentarea pe care a spus că o are este una importantă, iar mulți sportivi nu au putut continua să joace cu așa ceva. Nadal a avut o accidentare, nu a mai putut să alerge. Mbappe este out pentru două săptămâni.

Vorbim despre cei mai mari sportivi, nu despre cei care nu au acces la îngrijire corespunzătoare și la echipamente. Este greu de crezut că doar unul singur (n.r. Djokovic) poate face acest lucru.

Accidentat, la Wimbledon Rafa nici măcar nu putea să servească. Nole a câștigat un Grand Slam jucând în fiecare zi timp de două săptămâni. Pare ceva exagerat. Este o mare diferență între a avea dureri cronice și o accidentare” - Enzo Couacaud, citat de sportskeeda.

„Sunt anumite lucruri care nu au sens pentru mine. Am crescut cu cunoștințe medicale franceze, iar mie mi s-a spus mereu să nu mă întind prea mult atunci când am dureri. În schimb, îl vedeai pe Novak întinzându-se tot timpul.

Îți spun, ori au o metodă nouă în Serbia ori tot episodul (n.r. al accidentării de la Australian Open) este unul ciudat.

Departe de mine de a judeca autenticitatea, dar din punctul meu de vedere este greu de crezut (n.r. că Djokovic a câștigat la Melbourne fiind accidentat)”, a conchis Enzo.

În turul al doilea de la Australian Open, Djokovic a trecut în patru seturi, scor 6-1, 6-7(5), 6-2, 6-0, de Enzo Couacaud, la capătul unui meci care a durat trei ore și patru minute.

>> Directorul Australian Open și adevărul cu privire la gravitatea accidentării lui Novak Djokovic

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1. Rafael Nadal / Novak Djokovic 22

3. Roger Federer 20

4. Pete Sampras 14

5. Bjorn Borg 11

6. Jimmy Connors / Ivan Lendl / Andre Agassi 8 etc.

S-ar putea să te intereseze și: