Novak Djokovic este personajul principal al acestei perioade, scandalul din jurul sârbului (a vizei de intrare în Australia) făcând înconjurul planetei. Liderul mondial este atacat de o fostă jucătoare de legendă a tenisului american.

Novak DjokovicFoto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

În vârstă de 59 de ani, Pam Shriver îl atacă pe Djokovic despre care spune că a fost inconștient atunci când a pus în pericol copii și persoane vulnerabile.

Shriver vorbește, în lumina celor întâmplate, despre o posibilă fraudare a testului pozitiv al liderului mondial (Nole spune că a fost depistat pozitiv pe 16 decembrie 2021), dar scoate în evidență ceva și mai grav de atât.

Dacă respectivul test pozitiv nu este unul falsificat, atunci sârbul se face vinovat de o imensă iresponsabilitate, conform fostei jucătoare americane.

"Dacă nu l-a falsificat (n.r. testul pozitiv), e și mai grav, a părăsit carantina. Nu doar că nu a respectat protocolul medical existent, dar a expus copii și oameni vulnerabili unui risc major. Dacă va juca la Australian Open cu siguranță va fi huiduit" - Pam Shriver.

Reprezentanții lui Nole spun că acesta s-ar fi infectat cu Covid-19 în data de 16 decembrie 2021.

La o zi distanță, Djokovic a participat la evenimente publice care au avut loc în Serbia. El a fost alături de tineri jucători de tenis și nu a purtat mască.

Ceremonia a avut loc la Belgrad, conform unei postări a Federației de Tenis din Belgrad, citată de AFP.

Pe 17 decembrie, Federația din Belgrad a anunțat: "cel mai bun tenismen de pe planetă" şi "deţinător a 20 de titluri de Grand Slam" a acordat cupe şi diplome tinerilor jucători.

Cine este Pam Shriver

În vârstă de 59 de ani, Shriver este una dintre cele mai bune jucătoare din istorie la dublu. Americanca a adunat în carieră 21 de titluri majore: 7 la Australian Open, 4 la Roland Garros, 5 la Wimbledon și 5 la US Open.

În 1984, Pam a bifat o performanță incredibilă: a cucerit titlul la toate cele patru Grand Slamuri.

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă: