​Absent din social media în ultimele zile din cauza scandalului în care a fost implicat, Novak Djokovic a redevenit activ în cursul zilei de luni. Liderul ATP a postat o imagine pe contul personal de Twitter.

Novak DjokovicFoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Sunt bucuros și recunoscător că judecătorul a revocat anularea vizei mele. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open.

Rămân concentrat pe acest lucru. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani extraordinari” - Novak Djokovic, pe contul personal de Twitter.

VIDEO Conferință de presă a familiei Djokovic / Mama liderului ATP: Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, este mai mare decât orice Grand Slam / Tatăl jucătorului: Judecătorul a fost fantastic

Judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului mondial din circuitul ATP, transmite Reuters. Astfel, judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic

Ce a spus mama lui Novak, Dijana Djokovic:

”Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic rău.

S-a dus acolo pentru a câștiga acel turneu. Această situație a fost extrem de dificilă. A existat un întreg spectru de emoții: tristețe, teamă, dezamăgire.

Au fost momente în care nu avea telefonul mobil cu el. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmplă.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din lume care s-au ridicat și l-au susținut la Melbourne, în fața acelui așa-zis hotel.

Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, este mai mare decât orice Grand Slam”.

Tatăl Srdan:

”În ultimele zile, a fost foarte, foarte dificil pentru toți cei care gândesc liber în lume. Dar el este extrem, extrem de puternic din punct de vedere mental.

I-au luat toate drepturile sale ca ființă umană. A refuzat retragerea vizei.

Nu i-au dat dreptul de a-și pregăti apărarea timp de câteva ore și i-au luat telefonul. Din fericire, i-au dat înapoi telefonul. Și-a contactat echipa de avocați, care a pregătit o apărare fantastică, pe care nu au putut să o egaleze.

Aceasta este o victorie uriașă pentru Novak, pentru familia sa și pentru lumea liberă. El a respectat tot ceea ce i s-a cerut. El a vrut doar să meargă acolo pentru a juca tenis și acest drept a vrut să-l obțină.

Justiția și statul de drept au prevalat. Judecătorul care a prezidat cazul a arătat că nici o secundă Novak nu a fost vinovat.

Judecătorul a fost fantastic, pur și simplu a respectat faptele. El a luat singura decizie posibilă, și anume eliberarea lui Novak”.

Unchiul Goran:

Aș dori să le mulțumesc președintelui și prim-ministrului nostru pentru eforturile lor de a convinge autoritățile australiene să îl trateze mai bine pe Novak".

S-ar putea să te intereseze și: