Rafael Nadal a reacționat prompt la situația în care se află Novak Djokovic, cel care a câștigat procesul privind anularea vizei de intrare în Australia.

Rafael NadalFoto: Mike FREY / AFP / Profimedia

Instanţa din Melbourne a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

Nadal despre situația lui Djokovic: Un adevărat circ

Rafael Nadal a catalogat toată situația drept "un adevărat circ", urându-i însă noroc liderului mondial.

"Chiar dacă sunt de acord sau nu cu Djokovic în anumite privințe, justiția a deliberat și i-a dat permisiunea să evolueze la Australian Open. Cred că este decizia corectă, iar controversa s-a clarificat în acest fel. Îi urez mult noroc.

La nivel personal, aș fi preferat să nu evolueze la Australian Open (zâmbește - face referire la faptul că sârbul este incredibil de bun la Melbourne, acolo unde are 9 titluri).

Este sport, sunt multe interese implicate, la nivel general, economic, al campaniilor publicitare. Totul este la nivel superior atunci când cei mai buni joacă.

Cele mai importante instituții din lume susțin că vaccinul este cea mai bună soluție pentru a opri pandemia și dezastrul în care trăim de 20 de luni", a declarat Rafael Nadal pentru postul de radio iberic Onda Cero, informează Reuters.

Australian Open 2022 va avea loc în perioada 17-30 ianuarie, iar Djokovic este cap de serie numărul unu (a câștigat turneul de nouă ori, un record). Rafael Nadal începe Australian Open cu moral bun, câștigând duminică turneul de laMelbourne (ATP 250).

S-ar putea să te intereseze și: