​A reușit la Transylvania Open prima victorie din circuitul WTA (Grand Slamurile țin de ITF), iar la finalul zilei a avut doar cuvinte de bucurie. Emma Răducanu a ținut să mulțumească României pentru tot printr-o postare pe rețelele sociale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Alături de o fotografie în care se poate vedea Cluj-Napoca în spate, Emma a scris următorul mesaj: "super happy to get my first ever WTA win today. Mulțumesc mult și România (steagul tricolor), te iubesc".

Britanica a reușit să revină în meciul cu Polona Hercog și să bifeze prima victorie în circuitul WTA. Răducanu a făcut pasul spre optimile Transylvania Open, competiție WTA 250 unde în următoarea partidă se va duela cu Ana Bogdan.

De știut:

  • Emma Răducanu, campioană la US Open la doar 18 ani, a obținut astfel prima victorie în circuitul WTA (Grand Slamurile aparțin de ITF). La Indian Wells, britanica a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich.

  • Pentru un loc în sferturi, Emma Răducanu (23 WTA) se va duela cu Ana Bogdan (106 WTA).

  • Prin calificarea în optimi, Răducanu și-a asigurat un premiu în valoare de 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA.

  • Simona Halep și Emma Răducanu se află pe aceeași parte de tablou și ar putea teoretic să se întâlnească în semifinale.

S-ar putea să te intereseze și: