Simona Halep se pregătește din plin pentru noul sezon din WTA, Australian Open fiind prima țintă importantă pentru numărul doi mondial în 2021. Sfătuită de mulți oameni de-a lungul carierei, Simona a precizat recent că în minte i-a rămas un sfat.

Simona HalepFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Respectivul sfat i-a fost spus de Ion Țiriac, omul de afaceri fiind de altfel unul dintre apropiații campioanei de la Wimbledon.

"Am primit foarte multe sfaturi, mi-e greu să aleg… Unul dintre ele, pe care îl ţin minte zilnic, e să dau tot ce am mai bun astăzi, ca să fiu mai bună decât ieri. Domnul Ţiriac mi l-a dat" - Simona Halep, pentru Prosport.

Cât de mult contează ajutorul venit din partea lui Ion Țiriac

"Ion Țiriac mă susține și vine la meciurile mele atunci când poate, vorbește cu mine despre tenis, încearcă să mă înțeleagă așa cum sunt eu emoțional, de ce am emoții într-un meci, de ce nu pot fi 100% în alt meci. Mă ajută mult felul dânsului de a fi", a completat Halep pentru sursa citată.

Simona Halep a câştigat în 2020 trei trofee, la Dubai (Premier), la Praga (WTA International) şi la Roma (Premier 5).

În anul recent încheiat, Simona a reușit 23 de victorii și a pierdut trei partide. A câștigat în total în 2020 din tenis $1.937.890.

S-ar putea să te intereseze și: