​Rapid a reușit un sezon regulat foarte bun, însă giuleștenii au căzut inexplicabil în play-off, unde nu au reușit să câștige niciun meci din cele 7 jucate până acum.

Dan SucuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

>> Mircea Lucescu spune că două dintre campioanele recente ale României au fost stabilite în culise

>> Replica primită de Mircea Lucescu în scandalul campioanelor României stabilite în culise: „Trecutul lui e stricat, e pătat”

Dan Șucu negociază pentru aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid

Rapidul nu a înregistrat niciun succes în play-off, iar situația a devenit tensionată atât sportiv, cât și la nivel administrativ.

Mai mult decât atât, dosarul penal ce i-a fost deschis lui Daniel Niculae a transformat Rapidul într-un mediu nesigur.

Din acest motiv, Dan Șucu pregătește mutarea anului în fotbalul românesc și anume convingerea lui Mircea Lucescu.

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri.” - a spus Dan Șucu pentru Fanatik.

Mai mult decât atât, finanțatorul Rapidului a dezvăluit că a discutat inclusiv cu George Copos pentru convingerea lui Il Luce.

„L-am rugat și pe domnul George Copos să ne dea o mână de ajutor dată fiind relația specială dintre cei doi.

Domnul Copos mi-a promis că se va implica și va vorbi cu domnul Lucescu pentru binele Rapidului. Ne dorim ca Mircea Lucescu să vină la Rapid, dar evident, decizia finală îi aparține domniei sale.”

Mircea Lucescu este fără angajament după ce s-a despărțit de Dinamo Kiev la începutul lunii noiembrie.

El a fost deseori prezent la meciurile lui Dinamo, dar și la cele ale Rapidului.