​Simona Halep și Darren Cahill au întrerupt colaborarea, iar liderul mondial este în căutarea unui antrenor. Aflat în acest moment în funcția de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu este de părere că liderul mondial are nevoie de un antrenor. "Nu se poate la nivelul ăsta fără antrenor, îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în țară", a precizat Sergărceanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus liderul echipei României de Fed Cup

"Nu am apucat să vorbesc cu Simona la telefon, doar ne-am «esemeseuit»», înainte să plece în concediu. Sunt și eu curios să aflu de la ea dacă știa din timp că Darren Cahill va pleca. E final de sezon și nu știu dacă Simona are un plan B" - Florin Segărceanu, pentru Libertatea.

Își oferă serviciile, dar cu o singură condiție

"Nu se poate fără antrenor, la nivelul ăsta. E o viață dificilă în circuit, cu multe provocări. Plus că într-o anumită perioadă nu merge o anumită lovitură, trebuie exersate anumite aspecte. Își poate angaja un antrenor temporar. Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în țară, dar n-aș putea să o însoțesc în turnee", a completat Segărceanu.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Final de drum: Darren Cahill a anunțat că renunță la colaborarea cu Simona Halep / "Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine", spune liderul mondial

Darren Cahill, despre Simona Halep: "Nu ia bani de la Federația Română pentru a juca la FedCup"

Patrick Mouratoglou: "Felicitări Darren Cahill pentru evoluția fantastică a Simonei Halep"