Darren Cahill a anunțat întreruperea colaborării cu Simona Halep, iar Patrick Mouratoglou (antrenorul Serenei Williams) a avut numai cuvinte de laudă despre parteneriatul celor doi. "Felicitări Darren Cahill pentru evoluția fantastică a Simonei Halep", a precizat francezul pe Instagram.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus Patrick Mouratoglou

"Felicitări Darren Cahill pentru evoluţia fantastică a Simonei Halep. Aţi obţinut nişte rezultate impresionante ca echipă. Bucură-te de familia ta şi ne vedem la Australian Open" - Patrick Muratoglou, pe Instagram.

Simona și Darren au început colaborarea în 2015, înainte de Indian Wells. Alături de australian, Halep a reușit să ajungă pe locul întâi în lume și să cucerească un Grand Slam - Roland Garros în 2018.

Câteva din turneele importante pe care Halep le-a câștigat alături de Cahill: 2018 - Shenzhen, Roland Garros, Montreal - 2017: Madrid - 2016: Madrid, Bucureşti, Montreal - 2015: Indian Wells.

S-ar putea să te intereseze și:

Final de drum: Darren Cahill a anunțat că renunță la colaborarea cu Simona Halep / "Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine", spune liderul mondial