La doar câteva zile după ce a anunțat separarea de Andre Agassi, Novak Djokovic a precizat, pe contul personal de Twitter, că a întrerupt colaborarea și cu Radek Stepanek, cehul care făcea parte din echipa sârbului de la începutul lunii decembrie a lui 2017.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Dupa încheierea turneului de la Miami, Novak Djokovic și Radek Stepanek au decis să pună capăt colaborării lor. Relația de prietenie cu Radek va rămâne la fel. A fost o plăcere pentru Novak să lucreze cu Stepanek și a învățat destule de la el”, se precizează pe contul oficial de Twitter al lui Novak Djokovic.

”Nole rămâne concentrat pe ceea ce are de făcut pentru a putea redeveni puternic în joc după accidentarea care l-a ținut departe de teren și care i-a afectat din plin încrederea în propriile forțe”, se mai precizează pe pagina oficială a sârbului.

A mai existat un moment asemănător în cariera lui Novak, sârbul anunțând pe 5 mai 2017 că a renunțat la antrenorul Marian Vajda și la întreg staff-ul pe care îl avea la acel moment.

Fără ritm dupa ce a stat luni întregi departe de teren, Dkojokic (câștigător a 12 Grand Slam-uri) are trei înfrangeri consecutive în ultimele meciuri oficiale disputate: eliminat în turul patru de la Australian Open, învins in turul doi de la Indian Wells (a fost singurul meci jucat în deșertul californian - în runda inaugurală a avut bye) și depășit la prima dispută de la Miami.

De săptămâna viitoare, Djoker-ul va coborî un loc in clasamentul ATP, urmând să fie pe 13. Următorul turneu la care sârbul va participa va fi cel de la Monte Carlo (de categorie Masters), care va debuta pe 15 aprilie (se va juca pe zgură).

S-ar putea să te intereseze și:

Ruptură între Novak Djokovic și Andre Agassi - Fostul campion american nu mai este antrenorul sârbului

Ce se ascunde de fapt în spatele rupturii dintre Novak Djokovic și Andre Agassi - Un amestec de neîncredere, neputință și