Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj după umilința suferită în fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 în sferturile Cupei României), iar antrenorul a dezvăluit că nu mai vrea să-și vadă un fost elev din Gruia.

Adrian MutuFoto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Salariul cu care Dan Petrescu ar fi fost ademenit să revină în fotbalul românesc

Adrian Mutu spune că nu vrea să-l mai vadă pe Panagiotis Tachtsidis

Tehnicianul de 45 de ani a afirmat că nu mai vrea să-l întâlnească pe Panagiotis Tachtsidis, fotbalist care a fost eliminat în minutul 10 al partidei de la Hunedoara.

„Nu am intrat cu echipa în vestiar după meciul de la Hunedoara. Cu Tachtsidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau să mă întâlnesc niciodată. Am luat această decizie (prezentarea demisiei - n.r.) pentru că la următoarea înfrângere ar fi venit din partea clubului, doar puneam apa într-o ciorbă.

Am dormit câteva ore după meci, dimineața la 10 a doua zi eram toți la birou, în afară de Neluțu (Ioan Varga, patronul echipei - n.r.). M-am hotărât să plec când scorul era 0-3.

Nu pot să spun că da sau nu (a fost trădat de jucători - n.r.), sunt unele înfrângeri peste care unii antrenori nu pot trece, eu am așteptat altceva, un meci în care, pe hârtie, noi eram favoriți, n-am știut să controlăm situația, a făcut și Tachtsidis acel gest.

Cred că a fost un accident la Hunedoara, am avut o relație foarte bună cu jucătorii. Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat, cred că am avut o zi proastă, cred în continuare că a fost doar o zi de coșmar, s-a mai întâmplat și la alte echipe.

Nu, n-am mai vorbit (cu patronul echipei - n.r.), o să vorbim când o să treacă timpul, ce mai era de vorbit.. Au trecut doar câteva zile, poate vom vorbi, ne liniștim, nu m-a sunat, nici eu n-am făcut-o, poate a fost ocupat cu meciurile” - Adrian Mutu, într-un interviu pentru Fanatik.

De știut:

  • Numit pe banca celor de la CFR Cluj pe 24 ianuarie, Mutu a adunat 11 partide, dintre care a câștigat cinci, trei le-a încheiat la egalitate și trei au fost înfrângeri.
  • După plecarea lui Mutu, CFR Cluj a câștigat cu 4-1 pe terenul Rapidului și se află pe locul 2 în clasamentul SuperLigii (31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova).
  • În runda a patra din play-off, CFR se va duela cu FCSB. Partida va avea loc duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00 (va fi LiveBLOG pe HotNews.ro).