​FCSB a pierdut și în acest sezon titlul în SuperLiga, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Echipa antrenată de Elias Charalambous a fost învinsă inexplicabil de Farul Constanța la Ovidiu (3-2), în urma unui meci pe care vicecampioana României l-a controlat timp de 45 de minute.

Andrea CompagnoFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Decizia finală luată de FCSB în cazul lui Deian Sorescu

FCSB, ofertă de 2.5 milioane euro pentru Andrea Compagno

Chiar dacă a ratat din nou titlul, FCSB poate face bani frumoși în vară, după ce mai mulți jucători au impresionat atât pe parcursul sezonului regulat, cât și în play-off.

Andrea Compagno este unul dintre ei. Atacantul italian a marcat de 20 de ori în actuala stagiune pentru FCSB, iar patronul echipei a confirmat pentru ProSport că în prezent există o ofertă la adresa acestuia de 2.5 milioane de euro.

Compagno a fost adus de la FC U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane de euro în vara anului 2022 și se poate despărți de FCSB la doar un an distanță.

„Avem ofertă pentru Compagno, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne, vine numai unul. Am ofertă de 2.5 milioane de euro pentru el.” - a transmis Gigi Becali.

De când a sosit la FCSB, evoluțiile lui Andrea Compagno i-au atras atenția și selecționerului Roberto Mancini, cel care pregătește în prezent naționala Italiei.

>> Gică Popescu și bugetul de care a avut nevoie Farul pentru a deveni campioană

>> Antrenorul FCSB-ului și explicația pentru o seară neagră

>> Ce urmează la FCSB după ratarea titlului - Salariile pe care le încasează Valeriu Argăseală și Mihai Stoica