FCSB a ratat șansa de a pune punct celor 8 ani fără titlu și a pierdut meciul decisiv cu Farul Constanța, asta deși echipa a condus cu scorul de 2-0, grație golurilor înscrise de Adrian Șut și Andrea Compagno. Finanțatorul roș-albaștrilor a luat o decizie finală în ceea ce îl privește pe Deian Sorescu.

Deian SorescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deian Sorescu se va întoarce la Rakow Częstochowa

Împrumutat până la finalul acestui sezon de la Rakow Częstochowa, Deian Sorescu nu l-a impresionat pe Gigi Becali, iar fotbalistul în vârstă de 25 de ani se va întoarce la gruparea din Polonia, alături de care a cucerit și titlul în această stagiune.

FCSB ar fi trebuit să achite suma de 950.000 de euro pentru a-l transfera definitiv pe Sorescu, însă finanțatorul Gigi Becali ar fi vrut ca acesta să rămână doar în condițiile în care ar fi putut să îl împrumute din nou pe internaționalul român.

Patronul echipe roș-albastre a confirmat pentru cei de la Fanatik faptul că Sorescu va reveni la Rakow și că unul dintre motive ar fi evoluția slabă din meciul decisiv cu Farul Constanța.

„Sorescu e liber, gata. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc. Păi ce a făcut ăla, Borza, pe acolo... Am zis că o să intre Cordea și stă lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo.

E clar să Sorescu nu e fundaș, eu mi-am dat seama că nu e fundaș. Eu mi-am dat seama că Sorescu ne-a ajutat, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm.” - a transmis Gigi Becali.

>> Gică Popescu și bugetul de care a avut nevoie Farul pentru a deveni campioană

>> Antrenorul FCSB-ului și explicația pentru o seară neagră

>> Ce urmează la FCSB după ratarea titlului - Salariile pe care le încasează Valeriu Argăseală și Mihai Stoica