FCSB a pierdut un nou titlu, de această dată în fața Farului Constanța, după o partidă în care a condus cu 2-0, dar la final s-a văzut învinsă cu scorul de 3-2.

Elias CharalambousFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Elias Charalambous s-a resemnat și a recunoscut superioritatea Farului

După partida de la Ovidiu, antrenorul principal al celor de la FCSB, Elias Charalambous, și-a cerut scuze în fața suporterilor, pentru eșecul care a echivalat cu ratarea titlului.

„Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua, a meritat victoria. A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi, a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul și pe antrenor.

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici și am pierdut. Vreau să le cer scuze” – a declarat Elias Charalambous, conform DigiSport.

FCSB a câștigat ultima dată titlul de campioană în sezonul 2014-2015, cu antrenorul Costel Gâlcă pe banca tehnică.

>>> Gică Hagi și secretul titlului surprinzător câștigat de Farul Constanța

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul Constanța – 50 p

2. FCSB – 46 p

3. CFR Cluj – 42 p

4. Universitatea Craiova – 37 p

5. Rapid – 35 p

6. Sepsi – 26 p