Chelsea - Manchester United, meci contând pentru etapa a 31-a din Premier League, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 22:15, pe Stamford Bridge din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Chelsea şi Manchester United, aflate în afara Top 4, se întâlnesc într-un derby al orgoliilor, într-una dintre cele mai aşteptate partide ale etapei a 31-a din Premier League.

Chelsea este pe locul 12, cu 40 de puncte (mai are două restanţe de disputat), la distanţă uriaşă de poziţiile de Champions League, şi vine după două victorii şi trei rezultate de egalitate înregistrate în ultimele cinci etape din Premier League, iar în runda precedentă a remizat pe teren propriu cu Burnley, scor 2-2.

În acest interval, echipa lui Mauricio Pochettino a jucat două partide în FA Cup (Cupa Angliei), ambele acasă, 3-2 cu Leeds şi 4-2 cu Leicester (ambele adversare evoluează în Championship), şi s-a calificat, astfel, în semifinale, fază a competiţiei în care va juca în deplasare cu Manchester City (20 aprilie).

În meciurile disputate acasă în acest campionat, Chelsea a bifat şase succese, patru remize şi patru eşecuri, iar golgheterul echipei este Cole Palmer, cu 13 reuşite în Premier League.

Manchester United ocupă locul 6, cu 48 de puncte (mai are o restanţă de disputat), şi încă mai speră să joace în ediţia viitoare din Liga Campionilor, în condiţiile în care Anglia ar putea primi un al cincilea loc în funcţie de clasamentul coeficienţilor UEFA.

Echipa lui Erik ten Hag vine după două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul lui Brentford, scor 1-1.

La rândul ei, Manchester United s-a calificat în această perioadă în semifinalele din FA Cup (Cupa Angliei), după ce le-a eliminat pe Nottingham Forest, scor 1-0 (d), şi Liverpool, scor 4-3 (a), urmând să joace pentru un loc în marea finală împotriva lui Coventry, echipă din Championship, în deplasare (21 aprilie).

În partidele jucate pe terenuri străine în acest sezon din Premier League, Manchester United a bifat şapte succese, două remize şi şase eşecuri, iar cei mai buni marcatori ai echipei în campionat sunt Rasumus Hojlund, Scott McTominay şi Marcus Rashford, fiecare cu câte şapte goluri.

În meciul din tur, disputat pe 6 decembrie 2023, Manchester United s-a impus pe Old Trafford în faţa lui Chelsea cu 2-1, după golurile marcate de McTominay (19, 69), respectiv, Palmer (45).

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Chelsea - Manchester United.

Chelsea - Manchester United


1X
Cotă

1,33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol