​Sâmbătă seară, pe stadionul Steaua, „tricolorii” lui Emil Săndoi primesc a doua şi, mai mult ca sigur, ultima şansă la Europeanul de tineret. La fel ca în partida din prima rundă, România intră în meciul cu Ucraina cu şansa a doua.

România U21 – Ucraina U21Foto: Superbet

O singură opțiune, după 0-3 cu Spania

Încă din primul meci de la turneul final destinat jucătorilor sub 21 de ani, naţionala României a înregistrat o contraperformanţă. Fără înfrângere în faza grupelor la ediţiile din 2019 şi 2021, „tricolorii” mici n-au mişcat în faţa Spaniei şi la final tabela a indicat un 3-0 autoritar în favoarea selecţionatei conduse de Santi Denia.

Deja staruri în Superliga României, jucători precum Munteanu, Markovic, Octavian Popescu sau Işfan nu au reuşit să pună nicio problemă spaniolilor, care în schimb au marcat de fiecare dată când au simţit nevoia. Ce-i drept, spaniolii au intrat pe teren parcă deja cu gândul la finala de la Batumi.

3.80 este cota pentru victoria României. Descoperă oferta de SuperPariuri şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Pariu verde încă din minutul 48

Pe Superbet Arena, naţionala Ucrainei a început ca outsider, dar şi-a asigurat victoria încă din minutul 48. În momentul în care a marcat jucătorul lui Şahtior, Danylo Sikan, golul de 2-0, pariurile pe victoria Ucrainei au fost înverzite şi plătite de Superbet.

Oferta SuperAvantaj este disponibilă pentru toate meciurile de la turneul final! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Victoria Ucrainei este impresionantă nu doar datorită faptului că adversarii croaţi erau favoriţi înainte de meci, dar şi pentru că starul absolut al fotbalului ucrainean, Mykhailo Mudryk, a fost rezervă neutilizată. Fotbalistul lui Chelsea după două meciuri la naţionala „mare”, amicalul 3-3 cu Germania, în care a oferit un assist şi meciul din preliminarii cu Macedonia de Nord, în care a pasat decisiv la două dintre cele trei goluri înscrise de Ucraina.

Înscrie Mudyrk (cotă 4.20) împotriva României? Sau este rândul atacanţilor României (Louis Munteanu – 3.90, Jovan Markovic – 4.00, Daniel Bîrligea – 4.40) să facă publicul din Ghencea să aplaude la scenă deschisă?

Vino în SuperSocial, reţeaua de socializare a pariorilor

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Conținut susținut de Superbet