​Manchester United a condus cu 2-0 pe terenul lui Galatasaray, dar meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3, iar gruparea din Premier League este aproape de eliminarea din Champions League.

Erik ten Hag si jucatorii echipei Manchester UnitedFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

>> Manchester United, aproape de eliminarea din Champions League după o remiză dramatică

Erik ten Hag: „Eu sunt vinovat, dar sunt foarte mulțumit de stilul echipei”

United a încasat 14 goluri în acest sezon de Champions League (doar Antwerp are mai multe goluri primite - 15) și se află pe ultimul loc în Grupa A.

Antrenorul Erik ten Hag a afirmat că el este de vină pentru avantajele irosite de echipa sa și este încrezător că această problemă se va rezolva în viitor.

„Întotdeauna eu sunt vinovat. Sunt responsabil pentru asta, dar ştiu şi că avem un proiect. Suntem în direcţia cea bună, aşa că ştiu unde trebuie să mergem şi ce paşi trebuie să facem şi sunt sigur că vom avea succes pe termen lung.

Dacă vrem să rămânem în Champions League, trebuie să câştigăm următorul meci. Vom rezolva asta (n.r. problemele din defensivă), dar sunt foarte mulţumit, vedeţi stilul echipei. Proactiv, dinamic, curajos, aşa că am spus, sunt cu adevărat mulţumit de performanţă” - Erik Ten Hag pentru TNT Sports.

La Istanbul, Manchester United a marcat prin Garnacho ('11), Fernandes ('18) și McTominay ('55), iar Galatasaray a punctat prin Ziyech ('29, '62) și Akturkoglu ('71).

Manchester United trebuie să câștige meciul cu Bayern Munchen (12 decembrie) pentru a avea șanse de calificare în optimi (depinde și de rezultatul din meciul Copenhaga - Galatasaray).

>> Champions League: Arsenal, în optimi după scorul etapei / Două reveniri spectaculoase – Rezultatele zilei

Champions League, clasament Grupa A

1. Bayern Munchen (11-6 golaveraj) 13 puncte

2. Copenhaga (7-8) 5

3. Galatasaray (10-12) 5

4. Manchester United (12-14) 4.

*La egalitate de puncte, departajarea se face în funcție de rezultatele din meciurile directe.