​Bayern Munchen a ratat toate obiectivele din acest sezon, după ce a fost eliminată de Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League (4-3 la general).

Malik TillmanFoto: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

>> VIDEO Vinicius, fază virală în finalul meciului dintre Real și Bayern - Ce nu s-a văzut la TV

>> Harry Kane, ironizat de o pizzerie celebră după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League

Malik Tillman, cedat definitiv de Bayern la PSV Eindhoven

Bayern Munchen va începe reconstrucția echipei din vară, cea mai titrată echipă a Germaniei fiind deja în căutarea unui nou antrenor, având în vedere faptul că Thomas Tuchel nu va mai continua după finalul acestui sezon.

Bavarezii iau în calcul mai multe schimbări la nivelul lotului, iar după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League, nemții au cedat deja primul jucător.

Este vorba despre Malik Tillman, fotbalistul de 21 de ani care a jucat în acest sezon sub formă de împrumut la PSV Eindhoven.

Americanul care la 19 ani a debutat la Bayern în august 2021, într-un meci de cupă, în care a și reușit să marcheze, a fost cedat definitiv la gruparea din Eredivisie, care a fost de acord să îi achite clauza de reziliere în valoare de 13 milioane de euro.

După ce în sezonul actual a reușit 9 goluri și 15 pase decisive, olandezii au decis să îl cumpere definitiv, iar Tillman a semnat un contract pe 4 ani cu campioana Olandei.

>> Expertul Marca în arbitraj explică de ce golul lui Bayern Munchen contra Realului a fost anulat incorect

>> Scandal după calificarea Realului în finala Champions League - Antrenorul lui Bayern despre arbitraj: „Un dezastru total”

>> VIDEO Momentul când Santiago Bernabeu a erupt - Decizia VAR a declanșat sărbătoarea

>> De la suporter la erou pe Santiago Bernabeu - Povestea lui Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid în finala Champions League