Partidele de miercuri din etapa a cincea a grupelor Champions League au adus accederea englezilor de la Arsenal Londra în optimi. Deja calificată, Real Madrid a trecut de Napoli cu scorul de 4-2.

Jucatori ai echipei Arsenal LondraFoto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Inter și PSV, reveniri spectaculoase după ce au fost conduse

Arsenal Londra a reușit rezultatul serii în partida cu Lens, scor 6-0. Elevii lui Mikel Arteta au făcut risipă de energie contra francezilor.

După o primă repriză de vis, „tunarii” conduceau deja cu 5-0 grație reușitelor semnate de Havertz, Gabriel Jesus, Saka, Martinelli și Odegaard.

Jorginho din penalti pe final de meci a stabilit rezultatul final, iar Arsenal și-a asigurat matematic locul în primăvara Champions League.

Sevilla a pierdut incredibil meciul cu PSV, dar și orice șansă de calificare.

Spaniolii au condus cu 2-0, după golurile marcate de Sergio Ramos și En Nesyri, dar au rămas în inferioritate în minutul 66 după eliminarea lui Ocampos.

Salibari (min 68), autogolul lui Gudelj (min 81) și reușita lui Pepi din prelungiri au consemnat o remontada perfectă pentru PSV.

Deja calificată, Inter Milano s-a trezit condusă cu 3-0 pe terenul Benficăi, după hat-trick-ul fostului său jucător, Joao Mario (minutele 5, 13 și 34).

Pauza le-a făcut bine italienilor, iar Arnautovic și Frattesi au redus din diferență în minutele 51 și 58, pentru ca un sfert de oră mai târziu Alexis Sanchez să transforme penaltiul care a stabilit rezultatul final: 3-3

Rezultatele zilei în grupele Champions League

Galatasaray – Manchester United 3-3

Sevilla – PSV 2-3

Arsenal – Lens 6-0

Bayern Munchen – FC Copenhaga 0-0

Benfica – Inter 3-3

Braga – Union Berlin 1-1

Real Madrid – Napoli 4-2

Real Sociedad – Salzburg 0-0